October 21, 2008

Tänane päev olümpiavõitjaga

Täna külastas kooli Pekingi olümpiavõitja kettaheites Gerd Kanter. Tervituseks laulsid 1. klassid laulu.Seejärel sai sõna kangelane ise, napisõnaline nagu ta on:))Seejärel autasustati esmaspäevase viktoriini kahte parimat.
1.3.klasside hulgas osutus kõige paremaks olümpiateema tundjaks MEIE KLASS.HURRAAA!!!!!Auhinnaks saime suure kuhja puuvilju, mida maiustame homme, peale ujumist.
Edasi esitasid Õpilasomavalitsuse liikmed küsimusi, mida sa terve nädal kogutud. Saime teada, et nii suureks meheks saab kasvada, kui süüa palju liha ja juua keefri ning vett;ketteheitega hakkas tõsisemalt tegelema alles 16-17-aastaselt;vasaku käega heidab ta ketast u 52m ja oleks selle heitega Eesti Meistrivõistlustel 10 parema seas; tema autoks on BMW;suur huvi on korvpalli ja autode vastu;ainuke vaba päev nädalas on pühapäev;nädalas teeb ta 10 treeningut jne.
Seejärel sai Gerd Kanter jätta savisse oma suure käe jälje, mis oli tõesti suur:))Kooli poolt sai kingiks meie kooli mütsi ja päeviku, kuhu kirjutasid 1.-3 klassi lapsed oma nimed.Müts sobis väga hästi ja oli ka nõus kohe meie kooli õpilaseks saama.
Ning siis said autogrammi soovijad autogramme olümpiaraamatutesse, särkidele, plakatitele, piltidele jmt.
Kohtumine oli hästi armas ja tore:))

No comments: