October 12, 2008

6.nädal koolis

See nädal algas õpetajatepäevaga.Hommikusel kogunemisel üllatasid õpetajad õpilasi hoogsa rahvatantsuga.Toimus ametite üleandmine ning õpilaste ja õpetajate vaheline viktoriin, mille võitsid õpilased:)Noormees 9 .klasśist andis meie klassis natuke loodusõpetust ja terve tunni matemaatikat.Päeva lõpus said õpilased vaadata lühifilmina 2005. a 1. septembri aktust ja ühtlasi ka koolimaja avamist.
Ülejäänud nädal oli töine..Eesti keeles alustasime kaashääliku pikkuse määramist, matemaatikas harjutame 20 piires arvutamist, mis peab saama väga selgeks, et hästi arvutada ka 100 piires.

Toimus peastarvutamisevõistlus, tegime loodusõpetuse kontrolltööd, mis läks hästi.Tööõpetuses jätkasime linnaku ehitust ja ühe nö rajooni saime ka valmis.Kunstiõpetuses tegime siidipaberist vitraaze. Osadel tuli väga hästi välja, töö teostati korralikult ja jälgiti kõiki tähelepanekuid.Aga ikka oli ka neid, kes tegid oma tööd nö üle käe.Päris mitmeid tuli tagasi saata uuesti liimima või siis oli töös liiga vähe elemente ja töö paistis poolikuna.

Sel nädalal käis taas möll duširuumis.Kuna iganädalaselt on keegi seal möllutanud, siis nüüd järgnes sellele jutuajamine direktoriga.Siinkohal palun kodus ka ülekorrata, kuidas käitutakse duširuumis.Tõime näiteid sellest, kuidas isad trennis käivad ja kas nemad sedasi käituvad.

Seadsime sisse korrapidamise, päeva lõpuks on mõnedel kohustused ununenud või siis jalkapoisid kiirustavad trenni....Siinkohal peab kiitma Rened, kes vabatahtlikult vaatab klassi üle ja korrastab kui vaja.Ja ega poisid pole ainukesed, ka tüdrukute klassi olen tagasi koristama kutsunud, kui nad kunstitunnist lähevad.


Järgmisel nädalal:


  • Neljapäeval on LÄTI PÄEV-poisid laulavad.

  • Viimane nädal hindeid paremaks parandada ja tegemata tööd ära teha.Kõige sobilikumad päevad on teisipäev ja neljapäev.Vastama tulles palun üks päev ette teatada.Mind pole vaja karta ja võib julgesti tulla küsima.Reedel järelvastamist ei toimu.

Soovin kahte kiiret nädalat ja siis esimesele vaheajale!


õp. Jaana


No comments: