October 19, 2008

7.nädal koolis

Nädal möödus tavalist rada mööda.
Tehtud kontrolltööd läksid väga hästi. Matemaatika kontrolltöö sooritati ainult hindele 4 ja 5.Tekstülesannete kokkuvõttev töö läks samuti hästi.Kõige rohkem esines vigu küsimuse koostamisel ja mõnel ei olnud vastus vastavuses küsimusega.Aga eks me harjuta neid ülesandeid ka uuel veerandil.
Suurepärase üllatuse valmistasid poisid etteütluse näol.23 poissi kirjutasid etteütluse hindele 4 või 5 ja "4" oli vaid 7 õpilasel.Me oleme kaashääliku pikkust ka palju harjutanud nii kirjalikult kui suuliselt.Väga tublid poisid!
Kolmapäeval oli esimene tund ujumine ja see tund oli erilise tähelepanu all just seoses mölluga duširuumis.Teise tunni alguses tegime siis juttu, kuidas tund läks.Ja vastuseks sain, et täna ei ole midagi öelda, sest kõik pidasid ennast viisakalt üleval.Järgmine asi, mis rõõmustas nii mind kui neid endid.Loodan, et see ei ole nii vaid järgmise korrani.
Tööõpetuse tunnis ajasime nööpe traadile(SUURED TÄNUD TOMI EMALE NÖÖPIDE EEST)ja mina keerutasin need meritähtedeks.Töö tundus esialgu lihtne, aga nii mõnedki jäid hätta, see oli väga hea peenmotoorika harjutus.
Neljapäeval oli LÄTI PÄEV.Poisid laulsid läte keeles "Kukekese" laulu ja see valmistas nalja ka neile endile, no läti keel on juba selline naljakas :)))
Väga vahva oli 1. klassi etteaste läti tantsu näol ja 9.klass luges läti keelset luuletust.
Reedeses kunstiõpetuse tunnid joonistasime Londistet ja alustasime ruumilise linnamaketi tegemist, suurem osa sai valmis, jääb vaid majade katmine kattekilega.


Järgmine nädal:



  • Esmaspäeval pannakse hinded välja, väga viimane võimalus töid parandada teisipäeval, sest kolmapäeval trükin tunnistusi ja neljapäeval kleebin lehed õpinguraamatusse.

  • Toimub olümpiateemaline viktoriin

  • Teisipäeval tuleb külla olümpiavõitja Gerd Kanter.

  • Reedel tunneme mõnu veerandi lõpust: vaatame filmi(poiste valik),sööme head-paremat(ise kaasa võtta, aga mitte palju), laval kiidetakse veerandi parimaid ja kõik ülejäänud saavad õpinguraamatu klassis.Päev lõpeb nagu ikka reedeti.SELGA PIDULIK KOOLIVORM!




õp. Jaana

No comments: