March 19, 2010

III veerandi kokkuvõte

......ja ongi veerand läbi.
Veerand oli pikk ja raske nagu III veerandid ikka.See veerand oli erilisem kui kõik teised veerandid-meiega oli praktikant Anni. Koosveedetud ja -töötatud aeg oli põnev nii poistele, mulle kui Annile endale. Kokkuvõttes jäi ta meie klassiga väga rahule,olime tema jaoks väga vahva ja tore klass.
Sain see veerand klassi näha tagumisest pingist ja see oli omamoodi põnev.Ma nägin klassi hoopis teise nurga alt, ma nägin tegevusi, mida klassi ees seistes ei pane tähelegi. Kõige rohkem üllatasid mind joonlauad, millega meeletult tegeleti:väänati nii kuis andis väänata.
Selle veerandi suurüritus oli loomulikult suusalaager. Poisid jäid kokkuvõttes sellega väga rahule ja ootavad juba uut aastat ja uut laagrit.
Omavahelised suhted olid sel veerandil kahtlaselt hästi paigas, ise loodan , et nii ka jääb.:)Oleme oma klassiga jätnud ka teistele mulje kui kokkuhoidev klass.
Hoolimata raskest uurimustöö teemast olid esitatud tööd kõik omanäolised. Plakatitest olid vaimustunud kõik õppejõud, kes meie klassi tunde külastasid. Eriti aga inimeseõpetuse tunde külastanud psühholoog Mare Tuisk, kes soovis ühte tööd ka ülikooli üliõpilastele näitvahendiks. Kui oleme valinud parima töö, siis ka selle koopia saadame talle.Meie töid tutvustame ka Unisef Eestile.
Uuel veerandil on ees ootamas tasemetöö matemaatikast ja eesti keelest.
Viimasel nädalal on taas projektinädal ja iga-aastane ekskursioon, ikka saarele nagu traditsiooniks on saanud.Kel on mõtteid, valmis abistama jõu ja nõuga, andke aga teada.

Vahvat vaheaega haigetele ja tervetele, kes lõpuni vastu pidasid.

1 comment:

Anonymous said...

teil on pede klass