September 20, 2008

3.nädal koolis

See nädal kandis nime OHUTUSENÄDAL.

Teisipäeval ,kui meie teatris olime, toimus koolis tuletõrjeõppus, kuulda oli, et kõik toimis.Järgmise õppuse ajal pannakse tööle ka "tossutaja".

Kolmapäeval oli Päästeameti loeng.Räägiti suitsuanduritest, helistamisest 112 numbrile, kuidas käituda oletatava pommi leidmise puhul jmt.

Neljapäeval käis klassis liikluspolitseinik, kes rääkis helkuri kasutamisest, käitumisest tänaval, turvavöö kasutamisest ja mina sain rääkida sellest, miks on vaja kuulata õpetaja sõna kui me kõnnime tänaval, ootame rongi, sõidame bussis jne.Poisid vajusid eriti vaikseks politseiniku lause peale,et kui te õpetaja sõna ei kuula ja peab pidevalt keelama, siis õpetaja lihtsalt ei lähe enam teiega õppekäikudele.

Ja nii saabki olema.Järgmisele käigule minnes jätan raamatukokku tööle õpilased, keda pidi(teatriskäigul)/peab pidevalt keelama.

Reede hommikul tomus väga vahva liiklusviktoriin, millest poisid suure vaimustusega osavõtsid.

Reede lõppes suurepäraste kunstitöödega.Tegime ussimaarjapäeva(8.09) puhul ussi, kellele tippisime vatipulgaga ilusa mustri.Töid saab käia ka klassis vaatamas. Valisin ka välja töö, mille panen näitusele.

Selle nädala sünnipäevalapsed oli Andreas(17.09) ja Karl-Martin.(19.09)

Järgmisel nädalal toimub PENALTIÄSS, kuhu ka meie klassi jalgpallurid on end juba registreerinud.Hoiame kõigile pöialt!!!

29.09-03.10 toimub loodusnädal, mille raames istutab iga klass oma puu.Puu loosimine toimub sel esmaspäevasel kogunemisel, siis loosime ka LÄTI PÄEVA etteaste teema.

Soovin Teile mõnusat nädalavahetust!!!
õp. Jaana


No comments: